Известие

Collapse
No announcement yet.

Габарити без да е на контакт ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Габарити без да е на контакт ?

Към колегите жичкаджии - искам да си изкарам габарититее(ако не става само тях,всички фарове),така че да се пускат без да давам на контакт.Кой е най-лесният начин да го направя
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Имаш паркинг функция.... ако за нея става въпрос
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
      Към колегите жичкаджии - искам да си изкарам габарититее(ако не става само тях,всички фарове),така че да се пускат без да давам на контакт.Кой е най-лесният начин да го направя

Колега незнам за твоята Алфа ...но на моята има едно копче ( да го наречем) дето като го натисниш и продължиш да връщаш от контакт се пускат габаритите за "паркинг" и си вадиш ключа.Тва копче е по самата периферия на вложката на контактният ключ.Държиш го натиснато и въртиш обратно на часовниковата стелка.Таблото остава на тъмно.

Дано съм бил полезен
      Attached Files
      Last edited by gero_records; d.m.y г., 19:08.
      Alfa Romeo-156-Sportwagon-2.4JTD-150hP-2002

Comment

Да при мен е по същия начин както колегата е Обяснил.. Преди това колата маи трябва да е била на контакт, и при изгасянето и от контакта без да дърпаш ключа натискаш палчето и въртиш ключа назад.. габаритите Греиват. Аз за тая функция бях готов на карам колата си на жичка-джия , но чак една година след като си я купих разбрах за екстрата... И сега си наваксвам Пропуснатото

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Първоначално публикувано от A.Arabadzhiev Покажи съобщение
        Да при мен е по същия начин както колегата е Обяснил.. Преди това колата маи трябва да е била на контакт, и при изгасянето и от контакта без да дърпаш ключа натискаш палчето и въртиш ключа назад.. габаритите Греиват. Аз за тая функция бях готов на карам колата си на жичка-джия , но чак една година след като си я купих разбрах за екстрата... И сега си наваксвам Пропуснатото
        Държа да отбележа че и аз разбрах за функцията от форума.... Адмирации към всички регистрирани в Него.!!
        Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Колега може и да не е била на контакт предварително. Доста коли я имат тази опция,но хората просто не обръщат внимание на "палчето" ...ама и то се е скрило там и не се обажда :P
          Alfa Romeo-156-Sportwagon-2.4JTD-150hP-2002

Comment

Благодаря колеги,след малко излизам и ще го тествам обезателно !
            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от gero_records Покажи съобщение
              Колега може и да не е била на контакт предварително. Доста коли я имат тази опция,но хората просто не обръщат внимание на "палчето" ...ама и то се е скрило там и не се обажда :P
              Ужасно си прав.!

Comment

Да, ама ключът си седи на волана, нали?
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                  Да, ама ключът си седи на волана, нали?
                  Да, де нали ключа се завърта...в посока обратна на часовниковата стрелка...

Между другото и аз доста след като купих колата разбрах за тази опция..
                  156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                    Да, де нали ключа се завърта...в посока обратна на часовниковата стрелка...

Между другото и аз доста след като купих колата разбрах за тази опция..
                    след като направиш горе споменатото и ти светнат габаритите изваждаж ключа.. дърпаш назаде.. тои си излиза и в това си положение. Габаритете си светят и без него и ако не искаш да светят и 4-та с ръчката на Мигачите си ги гласиш десните или левите.

Comment

след като направиш горе споменатото и ти светнат габаритите изваждаж ключа.. дърпаш назаде.. тои си излиза и в това си положение. Габаритете си светят и без него и ако не искаш да светят и 4-та с ръчката на Мигачите си ги гласиш десните или левите.
                      Знам, че ключа излиза, но не знаех тва с лоста за мигачите
                      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                        Знам, че ключа излиза, но не знаех тва с лоста за мигачите
                        Ще пия една кола на твоита сметка някои ден

Comment

извинявам се че, пиша в темата на колегата но при мен ключа н еиска да се завърти на зад ,(натискам този бутон на вътре)и въртя на зад но не мърда ,някой знае ли нещо? Иначе тази екстра е супер но за жалост немога да я ползвам
                          Last edited by cuiceka; d.m.y г., 20:21.
                          alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщение
                            извинявам се че, пиша в темата на колегата но при мен ключа н еиска да се заварти на зад ,(натискам този бутон на вътре)и въртя на зад но не мърда ,някой знае ли нещо? Иначе тази екстра е супер но за жалост немога да я ползвам
                            Mожеш, можеш. пробваи пак даи на контакт и след това върни до нормално натисни и задръж натиснато докато въртиш още 1път назад.. С малко повечко сила ще стане и на мен в началото ми беше трудно щото сигурно не беше раздвижено Повторението му е маиката..!

Comment

и аз незнаех това с лоста за мигачите благодаря

Comment

Working...
                              X